Hembygden  /  8 april, 2020

Påsktävling

easter

Vi i hembygdsföreningens styrelse tycker det är så tråkigt att vi nu i påsk inte kommer att ha någon fysisk påskträff. Därför har vi ordnat två elektroniska tävlingar i stället som vi hoppas ni vill testa.En för vuxna och en för barnen, båda med smaskiga priser!

Tävling för barn: Påskbrev
Låt barnen rita sina finaste Påskbrev! När barnet har ritat färdigt hjälp dem att fota sitt påskbrev och skicka in till oss här under detta inlägg. Vi i styrelsen enas om vinnarna.

Tävling för vuxna, tipsfrågor.
Denna tävling har en anmälningsavgift på 20kr per person eller valfritt bidrag. Swisha ditt bidrag/anmälningsavgift till hembygdsföreningen swishnr 1231586387 och märk swishen med ”påsk 2020” följt av namnen på de tävlande.

Kommentera inlägget angående tävlingen på hembygdsföreningens Facebooksida så får du tävlingsfrågor/svarstalong skickat tillbaka som en word fil. Fyll i svaren på frågorna, kanske hemma vid köksbordet eller ute i vårsolen och skicka sedan in svaren som meddelande till tävlingsansvarig Anna Bäckman.

Vill du delta men inte är så duktig på datorer? Kontakta Anna Bäckman Mon Stubberud 070-5976409 så kan man få tävlingen i pappersform.

Alla tävlingsbidrag ska vara inskickade innan Långfredagen kl 12.00 och under eftermiddagen meddelas vinnarna på hembygdsföreningens Facebooksida samt via meddelande.

Mvh
Styrelsen